Kleding

Veel mensen vragen me: ‘Heb je nog kledingadvies voor de fotoshoot?’ Zeker! Met deze tips zorg je ervoor dat je foto's er nog mooier uitzien, want je outfit draagt flink bij aan de sfeer en uitstraling. Lees ze rustig door, en als je daarna nog vragen hebt, laat het me vooral weten!

Do's! 

Enkele tips en voorbeelden.

Comfortabel

Kies vooral voor kleding waarin je je comfortabel voelt en die echt bij jou past. Zorg er ook voor dat je schoenen afgestemd zijn op de locatie. Je wil tenslotte niet met naaldhakken door het bos wandelen! ;)

Effen kleding

Vermijd veel printjes en logo's, want die kunnen de aandacht afleiden van je gezicht. Met effen kleding is het veel makkelijker om mooie foto's te maken, en de kans op een geslaagde foto wordt daardoor ook een stuk groter!

Kleur

Vermijd liever felle kleuren tijdens een fotoshoot. Als je toch voor kleur wilt gaan, kies dan voor zachte pasteltinten. Geel, blauw en groen in pastel doen het altijd goed, vooral in de natuur of bij een zonsondergang. Deze tinten geven een rustige en sfeervolle uitstraling. Maar het allerbelangrijkste is natuurlijk dat jullie je goed voelen in wat je draagt!

Dont's!

Zwart en donker

Zwart en donkere kleuren kunnen een foto snel grauw maken, vooral bij een familieshoot met meerdere personen. Probeer deze kleuren daarom zoveel mogelijk te vermijden. Door voor lichtere tinten te kiezen, krijgt de foto een veel frissere en levendigere uitstraling!

 

Felle kleuren

Felle kleuren trekken tijdens een fotoshoot snel de aandacht weg van jullie gezichten en emoties. Bij een familieshoot kan het al gauw rommelig ogen, vooral als iedereen iets anders draagt. Voor een rustige en samenhangende look werken zachte tinten veel beter. Zo blijft de focus echt op jullie liggen!

Nogmaals: houd de foto rustig. En misschien wel het belangrijkste als je met een groep op de foto gaat: stem de kleuren op elkaar af. Dat zorgt voor een mooie, samenhangende foto!

©Made by Lynn

We hebben je toestemming nodig om de vertalingen te laden

Om de inhoud van de website te vertalen gebruiken we een externe dienstverlener, die mogelijk gegevens over je activiteiten verzamelt. Lees het privacybeleid van de dienst en accepteer dit, om de vertalingen te bekijken.